Corbie Mol Corbie Geel Corbie Lommel Corbie Lommel Ring
Mol Geel Lommel Lommel Ring
NL UK

Regio Mol

Toerisme en omgeving rond Mol

Het Corbie hotel is rustig gelegen in hartje Mol. Dit pittig en attractief stadje situeert zich in het oosten van de Kempen, in de toeristische regio 'Kempense Meren'. Het uitgebreid winkelcentrum ligt in de onmiddellijke omgeving van het hotel, maar op een 350 meter bevindt u zich reeds in het groen en hebt u aansluiting op het fietsknopenroutenetwerk (nr 56). Het Corbie hotel vormt dus de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. De talrijke dennenbossen, uitgestrekte waterplassen, de Molse meren, de Abdij van Postel, het Jakob Smitsmuseum, de SAS4-toren, het torenmuseum, de jachthaven,…. De talrijke bewegwijzerde fiets- en wandelroutes brengen u naar en langs al deze mooie en interessante plekjes.

De verschillende cafeetjes en restaurants zorgen ervoor dat ook 's avonds Mol bruist. In het centrum zijn eveneens een zwembad, fitnesscentra, tennisvelden, go-carts... . Buiten het centrum bevinden zich enkele golfterreinen, een recreatiepark, manèges en een zweef- en sportvliegveld. Mol en omgeving heeft dus zeker iets naar de gading van iedere toerist.

Op slechts 100m van het hotel is een supermarkt en het winkelcentrum. Het Heilig Hart Ziekenhuis Mol ligt op een 200m en in de onmiddellijke omgeving van het hotel bevinden zich verschillende restaurants en café's. Het station en de bushaltes bevinden zich op 300m van het hotel. Het hotel is dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Via de E313 of E34 is Mol ook makkelijk te bereiken per wagen. Eindhoven Airport en Antwerp Airport zijn de dichtstbijzijnde luchthavens. Op 100 km bevindt zich de nationale luchthaven van Brussel (Zaventem).

Naast een ruim aanbod scholen is er ook een Europese School, die onderwijs verricht in Nederlands, Engels, Frans en Duits. De wit-zandontginningen en het onderzoek rond kernenergie zorgden mede voor de industriële en economische ontwikkeling van Mol. Doorheen de jaren hebben verschillende grote bedrijven zich in Mol gevestigd.


Hotel Corbie Mol
+32 (0)14 31 98 71